Graag informeren wij jullie over acties van en voor de stichting. Onze dank is groot!

Wat krijgen wij een bijzondere donaties!

  • Collega’s die kerstballen verkopen voor een roze-witte boom met een geweldige opbrengst voor de stichting!
  • Jarigen die geen cadeaus wensen, maar een donatie voor Stichting voor Bo
  • Spontane donaties aan het einde van het jaar. Heel bijzonder!

Basisschool Mozaïek heeft met de foute-kersttruien-actie een enorm bedrag opgehaald voor de stichting! De kinderen zijn in en om het huis aan het klussen gegaan: statiegeldflessen inzamelen, auto’s wassen, kerstkaarten maken en verkopen, kerstbomen opzetten bij oudere mensen en nog veel meer creatieve en actieve acties. Dank jullie wel lieve kinderen!

Humankind Kleurrijk heeft in december een bijzondere markt en lampionnenoptocht georganiseerd. Mooi om te zien hoeveel betrokkenheid er is onder ouders, medewerkers en kinderen. Vooral de kinderen! Zij hebben geknutseld voor Bo en enorm veel statiegeldflessen ingezameld. De verkoop kwam geheel ten goede aan de stichting. Het was een feest voor iedereen! Wat een sfeer en vrolijkheid die avond in december. Dat heeft ons enorm goed gedaan.

Administratie Kantoor Zutphen heeft een bijzondere actie op touw gezet. Zij zijn verhuisd naar een prachtig nieuw pand. In plaats van het organiseren van een opening, doen zij een donatie aan Stichting voor Bo. En daarnaast krijgen cliënten een hartverwarmend blikje met kaartje van de stichting. Dank jullie wel!
https://akz.nl/over-ons.html

Stichting Old Grand Dad heeft een bijdrage geleverd voor de aanschaf van een Motomed. Heel hartelijk dank daarvoor! https://oldgranddad.nl/

De opa van Bo heeft een boek geschreven, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Stichting voor Bo – STOP CLN2. Opa heeft na zijn pensioen anekdotes geschreven voortkomend uit 42,5 jaar dienstverband bij Heineken. Zijn boek is vermakelijk om te lezen en je steunt Stichting voor Bo!

Interesse? Het boek kan worden besteld op www.dickdewaard.nl